Uw motor verkopen in Luik

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw motor.
  • Het bod dat wij doen is geheel vrijblijvend
  • Gratis (dus géén bijkomende kosten)
  • Geen risico! Uw motor word na akkoord opgehaald
  • Uw eigen persoonlijke motor makelaar
  • Meer dan 3200 gecontroleerde en erkende motor inkopers

Uw motor verkopen in Luik


Wij van Motorvandaagverkopen.be werken met vele motor opkopers in de omgeving Luik. Al deze motor inkopers zijn RDW erkend en door ons gecontroleerd. Uw motor verkopen via Motorvandaagverkopen.be is snel, simpel en makkelijk. U kunt uw motor in 4 stappen bij ons aanmelden. Zodra u uw motor bij ons heeft aangemeld gaat uw eigen occasion makelaar voor u aan de slag om de beste prijs voor uw motor te krijgen. Dit zullen wij eerst gericht doen in uw provincie, in uw geval Luik. Het hoogste bod op uw motor nemen wij altijd telefonisch met u door. Zodra u akkoord gaat met het bod wordt in overleg bepaald of de motor bij u word opgehaald of de motor gebracht moet worden.

Wij werken samen met vele bedrijven in de omgeving Luik. Dit betekend dat wij altijd een motor inkoper bij u in de buurt hebben waar wij zaken mee doen.

Onze dienst voor u als verkoper is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook bij de verkoop van uw motor blijft onze dienst voor u volledig gratis. Wanneer u het bod niet accepteert is dit geen probleem en kunnen we op dat moment helaas niets voor u betekenen.

Uw motor verkopen via Motorvandaagverkopen.be zorgt voor een veilige afhandeling. Denk hierbij aan; direct een vrijwaring voor uw motor, direct contant geld of indien gewenst per bank, geen vreemde mensen aan de deur en geen proefrijders die geen echte interesse hebben.